Eroare
  • JUser: :_load: Utilizatorul cu ID-ul 957 nu a putut fi încărcat

Reprezentant Avon Romania, comenzi si brosura avon. Contacteaza un reprezentant avon

Brosura Avon nr. 8 din 2011 (valabilitate: 26.05.2011-15.06.2011)

BROSURA AVON nr. 8 - 2011. ESTE PROPRIUL TAU MAGAZIN CU REDUCERI SI CADOURI SPECIAL GANDITE PT TINE.

Noutati in brosura avon campania 8 pe 2011


Avon lanseaza gama de produse de ingrijire a tenului Solutions intr-o noua formula imbunatatita cu minerale, ceai verde, hibiscus, floare de piatra si grauntele paradisului.

Inscrie-te aici ca reprezentant avon
si  participa la competitia Solutions, avand ca premii un luciu de buze persistent, un parfum Percive Dew si colierul Dare to Dazzle (pentru conditii legate de acordarea premiilor citeste beneficii reprezentant avon campania 8 pe 2011).
Clientul unui reprezentant avon are la oferta parfumul Pur Blanca in editie speciala la doar 9,99 lei a comandarea de produse din gama Solutions paginile 6-15 din brosura .
Tot in brosura avon campania 8 pe 2011 gasesti geanta de plaja din oferta de vara si in brosura avon campania 10 pe 2011 iti intregesti colectia cu pareo si slapii din set.
Cosmetice avon rezistente la transfer , ideale pentru perioada de vara, cand mergi in cluburi, la ocazii, gasesti la super oferta la pagina 28-29 din brosura  avon.
Luciul de buze pentru volum este la doar 10,99 lei (pagina 27 din brosura avon) daca mai comanzi orice alt produs de la paginile 26-45 (exceptie facand pila pentru unghii, cod 05439 care nu intra in oferta).
Doar aici poti sa iti alegi oricare 2 produse de protectie solara din gama Avon Sun la doar 35 lei , deci 17,5 lei fiecare!
(codurile se gasesc in brosura avon din campania 8 pe 2011 la paginile 111-117)

Completeaza formularul de inscriere reprezentant avon aici si un coordonator avon te va contacta in foarte scurt timp pentru a  te ajuta sa te inscrii  ca sa iti poti comanda online cosmetice avon si alte produse din brosura cu discount de pana la 40% , livrare gratuita oriunde in tara si sa participi la toate competitiile destinate doar unui reprezentant avon.

Vrei sa faci parte din familia Avon?   Inscriere Reprezentant Avon ca reprezentant Avon !!!


Cosmetice, parfumuri, bijuterii, accesorii, produse pentru ingrijirea tenului, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru ingrijirea corpului, produse speciale pentru copii, Toate acestea se regasesc in oferta AVON!

Cauta ofertele speciale in fiecare brosura Avon!

Brosura Avon nr. 8 din 2011 (valabilitate: 05.05.2011-25.05.2011)


Pentru a deschide dati click pe imagine. Pentru marire apasati pe patratelul din dreapta sus a fiecarei imagini din brosura Avon.

{gallery}brosura_8_2011{/gallery}

Reprezentant Avon

Un Reprezentant Avon beneficiaza de:Discount de pana la 30% la produsele cosmetice,
Comanzi produsele online sau prin sms si iti sunt livrate direct acasa,

Citeste mai mult...

Beneficii

Un Reprezentant Avon beneficiaza de:
* Discount de pana la 40% la produsele cosmetice,
* Comanzi produsele online ...

Citeste mai mult...

Brosura Avon

BROSURA AVON ESTE PROPRIUL TAU MAGAZIN CU REDUCERI SI CADOURI SPECIAL GANDITE PT TINE.
Cosmetice, parfumuri, bijuterii...

Citeste mai mult...